- Unde este patronul restaurantului? intreaba un client foarte nemultumit de mancare.
- Ia masa la restaurantul de peste drum, raspunse prompt ospatarul.
Seful de sala il intreaba pe ospatar:
- I-ai facut clientului de la masa 3 nota de plata?
- Da, domnule.
- Extraordinar tip! Continua sa zambeasca.
- Ospatar, ce-mi recomanzi azi?
- Friptura flambata la tava, fasole frecata flambata, clatite flambate si inghetata flambata.
- Ce Doamne iarta-ma, aici totul se serveste flambat.
- De obicei nu, domnule, dar azi bucataria e in flacari.
- Ospatar, as vrea sa servesc un meniu fix.
- Cu 55.000 lei sau cu 65.000 lei?
- Si care-i diferenta?
- 10.000 lei.
Intr-un bar intra un pitic. Deoarece, ca in orice alt bar, tejgheaua era foarte inalta, piticul a incercat sa se descurce cat mai bine. Sarind in sus, a inceput sa strige:
- Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!
Nu reusesea insa sa vada nimic, si dupa un timp, exasperat, s-a ho...
Clientul catre ospatar:
- Nu-mi plac surprizele, asa ca va zic de acum: am numai 50.000 la mine. Ce-mi recomandati?
- Un alt restaurant.
Un marinar batran il intreaba pe chelner:
- Cum se numeste apa asta chioara?
- Supa, domnule.
- Ia te uita, minune, am navigat 30 de ani prin supa fara sa stiu cum ii zice.
- Care este cea mai mare dorinta a dumneavoastra, a chelnerilor? intreaba un reporter in cadrul unui interviu.
- Clientii sa manance acasa, iar bacsisul sa-l trimita prin mandat postal.
Clientul ii face semn chelnerului care de apropie prompt si amabil:
- Sa stii sefule, snitelul pe care mi l-ai dat nu se poate manca.
- Nu-i nimic, vi-l luam si va aducem in loc un cotlet exceptional.
- Pai, am mancat o bucatica din el.
- Si din cotlet s-a mancat foarte putin.
- Chelner, in supa mea e o musca!
- Si de ce sunteti suparat?! Cat poate sa manance o biata musca?!
- Ospatar, acesta bucata de carne cruda indraznesti s-o numesti friptura?
- Iertati-ma, domnule, dar eu sunt ospatar nu lingvist.
- Chelner, e o musca in ciorba!
- Da domnule, si daca binevoiti sa observati, pentru compensatie aveti un paianjen pe paine.
Clientul la fiecare inghititura de vin, exclama:
- Delicios, minunat! o sa-l recomand si prietenilor mei.
- Va place atat de mult vinul nostru? intreaba bucuros ospatarul.
- Da domnule, o spun pe baza intregii mele experiente.
- Lucrati la Vinalcool?
- Nu. Sunt patronul unei firme de otet, iar sorti...
- Chelner, unde e patronul?
- Lipseste, domnule.
- Si cand se intoarce?
- Daca se comporta bine, peste vreo doi ani!
- Chelner, ma grabesc... Ce-mi puteti aduce cel mai repede?
- Paltonul dumneavoastra, domnule!
Pagina :
«Inainte
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
Urmatoarea»